UPPDATERING: Forskningsresan är i dagsläget fulltecknad.

Även i år har det varit oerhört högt tryck på platserna och vi är glada att se att så många vill delta! Samtidigt är det tråkigt för er som inte får plats. Vi har ett begränsat antal platser och det var först till kvarn som gällde. Nu finns det möjlighet att skriva upp sig på en reservlista, det är mycket möjligt att det blir platser lediga längre fram.Om du vill stå med på reservlistan gör du det genom att fylla i formuläret här:TILL RESERVLISTAN
Även här kommer först till kvarn att gälla.
Vi vill även tipsa om andra vandringar och kurser i Jämtland och Norrbotten:
/ Samordningsgruppen

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.